Om meg

Jeg har et ark fra Mattilsynet der det står at jeg er veterinær. Det fikk jeg etter fem og et halvt år på Norges Veterinærhøgskole. Her lærte jeg å kjenne om en ku har eggløsning, at kjølevæske lett kan drepe en katt, at all oppdrettslaks vaksineres én og én og at 50 gram botox er nok til å ta livet av hele verdens befolkning. Dette arket sier hva jeg er, men ikke hvem jeg er.

Opplagt nok er jeg glad i dyr og har alltid interessert meg for dem. Jeg fascineres lett av vitenskap og forskning, men er for rastløs og utålmodig til å jobbe med det selv. Derimot er jeg glad i mer praktisk feltarbeid og eventyr og har derfor jobbet mye som frivillig veterinær i blant annet Libanon. Per dags dato, har jeg en hund og rir galopphester på daglig basis. Ridningen er viktig for meg fordi jeg liker tette og personlige relasjoner med dyr, samt holder meg i god fysisk form.

Jeg driver deltid egen veterinærpraksis, primært med hjemmebesøk, men har behov for et mer uforutsigbart og kreativt liv enn det klinikk-hverdagen gir meg. Så lenge jeg kan huske har jeg tatt freelance-oppdrag med å skrive artikler og notiser og skriving er nå en stor del av livet mitt i form av denne bloggen samt nettstedet www.hundehelse.no.